MENIU

ŞOC - Oana Roman, după ce a fost părăsită de soţ: "Atâta înverşunare şi rea-credinţă..."

<p><strong>OANA ROMAN</strong></p>

Tabloidele au anunţat ieri că fiica fostului premier Petre Roman a fost părăsită de soţul ei, Marius, care a plecat de acasă pe neaşteptate.

Oana Roman a postat pe Facebook un mesaj în care deplânge situaţia în care a ajuns România:

"Atata inversunare si rea credinta cat exista in Romania nu stiu daca mai exista in vreo alta tara din lume! Probabil ca intr un fel ne meritam soarta pt ca nu stim sa construim doar sa Facem rau, sa fim invidiosi, sa injuram, sa vrem sa distrugem pe oricine o duce mai bine ca noi in loc sa ne concentram sa o ducem noi mai bine! Orice incerc sa scriu, orice subiect incerc sa abordez....atrage o avalansa de oameni care ma judeca, ma trag la raspundere, imi jignesc familia, parintii viata , existenta!

Sunt cumva infierata doar pt ca imi permit sa am opinii, si sa incerc sa exist in acest spatiu numit viata si Romania! Imi dau seama cat de multi oameni nu reusesc sa traiasca frumos, sa aiba Credinta si sa construiasca ceva doar pt ca Isi irosesc viata in a judeca pe altii, in a se invenina cu rautate si ura! E clar ca ce si pot face oamenii unii altora e mult mai rau decat ce reusesc sa si faca reciproc chiar si cele mai teribile animale salbatice! Pt ca acolo in salbaticie exista un fel de cod al onoarei primitiv , care la oameni s a pierdut demult!".

Mai multe articole despre:
Oana Roman