MENIU

Şoc în Marea Britanie! Prinţul George, acuzat cruzime împotriva animalelor. Motivul este incredibil

O imagine publicată de casa regală a Marii Britanii cu ocazia zilei de naştere a micuţului George, care a împlinit 3 ani, a creat un scandal fără precedent.

În fotografia respectivă, George poate fi văzut oferindu-și înghețata cockerului său, Lupo, într-un gest spontan și plin de tandrețe al unui copil față de prietenul său patruped. Inocenta fotografie a declanșat însă nemulțumirea Societății regale pentru prevenirea cruzimii față de animale (RSCPA).

"Este adorabil să vedem cum prințul George încearcă să își răcorească prietenul, câinele, pe un timp atât de călduros, însă sfătuim oamenii să fie prudenți când dau câinilor lor alimente destinate consumului uman, cum ar fi ciocolata, care poate fi foarte toxică, sau produse lactate (ca înghețata prințului George — n.r.), greu de digerat", arată asociația, citată de Agerpres.

Internauții nu au lăsat neobservat comunicatul, menționând că Lupo nu linge înghețata în fotografie și arătând că, în materie de "cruzime față de animale", ar fi multe alte lucruri de semnalat.