MENIU

Shia LaBeouf și Mia Goth, ceremonie inedită de nuntă! Cine i-a căsătorit?

Actorii Shia LaBeouf s-au căsătorit în urmă cu câteva zile în cadrul unei ceremonii cu totul aparte, în care au primit binecuvântarea de la o sosie a lui Elvis Presley.


 La ceremonie au fost prezente și mamele celor doi miri. Costurile nunții nu au depășit 700 de dolari, conform site-ului TMZ.com, care a anunțat că Shia a optat pentru pachetul de ceremonie "Elvis Blue Hawaii" care include o sosie a lui Elvis ca maestru de ceremonii și ca interpret a 3 serenade, o dansatoare de hula, un buchet de trandafiri pentru mireasă și un trandafir la butonieră pentru mire, precum și o plimbare cu o limuzină, scrie Agepres.

Cei doi s-au cunoscut în 2012 pe platourile de filmare ale producției "Nymphomaniac" și și-au anunțat logodna în martie 2016.

"Mia îl iubește cu adevărat și ar face pentru el lucruri pe care nu le-ar face pentru nimeni altcineva", conform unei surse din anturajul celor doi. "Shia simte că Mia îi inspiră artistul din suflet. El se simte suficient de comfortabil pentru a se comporta bizar cu ea, iar Mia adoră acest lucru", a mai adăugat sursa citată de portalul Hollywood Life.

Mai multe articole despre:
Elvis căsătorie actor sosie shia labeouf Mia Goth