MENIU

Sfaturi sexuale ȘOCANTE de acum 200 de ani! Ce erau îndemnate femeile să facă!

Sfaturi sexuale ȘOCANTE de acum 200 de ani!

Epoca victoriana a fost fara indoiala una dintre cele mai bizare din istorie. O perioada marcata de obiceiuri destul de sinistre si experimente ciudate, in contextul evolutiei medicale si tehnologice, epoca in care Regina Victoria conducea Anglia in straiele ei negre, de vaduva, a fost una in care si practicile sexuale erau de-a dreptul bizare, daca le comparam cu cele de azi. 

Cele mai socante sfaturi sexuale

Dansul si calaria, metode contraceptive

Da, ai citit bine. Conform medicilor din epoca victoriana, imediat dupa sex, femeia trebuia sa danseze cateva minute prin camera, ca sa previna sarcina. Dar cea mai "sigura" metoda era ca aceasta sa calareasca un cal pe un teren dificil, chiar a doua zi dupa actul sexual. Acest sfat sexual ne demonstreaza ca nu prea era inteleasa conceptia la vremea respectiva, din moment ce a fost posibila existenta unei asemenea recomandari medicale ridicole. 

Flirtul si bolile

Nu vezi legatura intre cele doua? Este normal, dar vei fi surprinsa sa afli ca femeile vremurilor respective erau sfatuite sa nu flirteze cu barbatii, pentru ca ar fi creat tensiune sexuala si acestia ar fi ajuns la bordel pentru a se...detensiona. Din aceasta cauza, s-ar fi raspandit boli. Daca stai sa te gandesti, are o oarecare logica, dar nu ne putem imagina o persoana infranandu-si instinctul sau dorinta de la a flirta din acest motiv. 

Citiți continuarea pe divahair.ro

Mai multe articole despre:
sfaturi sexuale femei indemnuri