MENIU

SECRETUL Oanei Roman: La 11 luni de la naștere și parasită de soț, dezvăluie tot!

Oana Roman
DRAMA SECRETĂ a Oanei Roman

La 11 luni de la nastere si parasita de sot, Oana Roman nu mai poate! Zilele trecute s-a trezit parasita inca o data... Acum, s-a hotarat sa arunce totul in gura presei si sa dezvaluie secretul pe care l-a tinut ascuns pana acum.

La 11 luni de la naştere, Oana Roman continuă să suporte complicaţiile operaţiei de cezariană, în timp ce ginecologul Gabriel Lemnete susţine că intervenţia a decurs fără probleme. Revoltată de "comportamentul imoral" al medicului, vedeta se abţine să-i mai replice şi îşi trăieşte drama cu demnitate, fericită că a scăpat cu viaţă.

Situaţia s-a complicat însă în ultimele zile, după ce vedeta s-a trezit singură acasă cu fetiţa. Soţul Oanei, Marius Elisei, a plecat în toamnă să muncească în Marea Britanie, la firma unei rude, şi, recent, bona a anunţat-o că nu va mai veni din motive personale. Chiar dacă medicii i-au impus anumite restricţii, Oana a fost nevoită să le ignore pentru a-şi îngriji fetiţa.

Despre coşmarul prin care trece Oana ne-a vorbit mama vedetei, Mioara Roman, foarte afectată de situaţie: "Oana a avut bonă de la început, mai ales că a suferit trei operaţii şi a fost la un milimetru de septicemie. Nu poţi să te descurci când ai asemenea probleme de sănătate... Ea nu avea voie nici măcar să-şi ridice singură copilul în braţe şi nu are voie nici acum... Că mai face asta, e de înţeles în prezent. Are însă o promisiune că va veni o nouă bonă la sfârşitul lunii".

Citeşte mai mult pe ziarulring.ro

Mai multe articole despre:
copil naştere fiică Oana Roman