MENIU

Scandal la Eurovision. Reacţia dură a Luminiţei Anghel după victoria Voltaj

<p>Luminița Anghel</p>

Marea învinsă a Selecţiei Naţionale pentru Eurovision iese la atac. Clasată pe locul secund, Luminiţa Anghel desfiinţează melodia care va reprezenta România la Viena, susţinând că mesajul piesei arată "cât de trist e în ţara asta". Melodia "De la capăt", interpretată de grupul Voltaj, e coloana sonoră a campaniei pentru sprijinirea copiilor ai căror părinţi muncesc în străinătate, scrie Ziarulring.ro.

Reacţia şocantă a Luminiţei Anghel vine după ce o admiratoare revoltată i-a lăsat pe pagina de socializare un mesaj în care cataloghează Selecţia Naţională Eurovision drept "o făcătura ordinară". "Ştiu! Am ştiut de mult... Trist! Din păcate, mesajul ales nu ne onorează. Arătăm cât de săraci suntem, că nu avem locuri de muncă, ce trist e în ţara asta, copiii plâng după părinţii lor, sărmanii... Vaaaiii! Ce carte de vizită!", a comentat Luminiţa Anghel. Însă, în opinia celor de la Voltaj, mesajul melodiei "De la capăt" vorbeşte despre "românii care muncesc de dimineaţă până noaptea şi care fac sacrificii enorme pentru a asigura un trai decent copiilor lor, lăsaţi în ţară din cauză că nu au cum să-i ia cu ei acolo unde lucrează".

Juriul de specialitate al Selecţiei Naţionale a fost compus din: Ovi, cel care a reprezentat de două ori România la Eurovision, compozitorii Mihai Pocorschi şi Viorel Gavrilă, managerul şi impresarul artistic Anca Lupeş şi jurnalistul Bogdan Honciuc. Cei care au depunctat-o pe Luminiţa Anghel în favoarea trupei Voltaj sunt, potrivit unor surse, Ovi şi Mihai Pocorschi. Aşa se explică reacţia acidă la adresa celor doi din partea compozitorului Andrei Tudor, care i-a scris Luminiţei Anghel melodia "A Million Stars". Andrei Tudor a promis, pe pagina lui de socializare, că va face dezvăluiri legate de "valoarea" celor doi muzicieni. Însă noaptea a fost un sfetnic bun şi compozitorul a renunţat la scandal.

Mai mult pe Ziarulring.ro.

Mai multe articole despre:
Voltaj Eurovision Luminiţa Anghel