MENIU

ROMANIŢA IOVAN rupe TĂCEREA, la aproape un an de la TRAGEDIA din APUSENI: "E foarte greu să..."

<p>Romaniţa Iovan</p>

La aproape un an de la decesul lui Adrian Iovan, designer-ul rupe tacerea si vorbeste, pentru prima data, despre suferinta provocata de drama suferita.

Romaniţa Iovan a făcut una dintre primele declaraţii după decesul fostului său soţ, Adrian Iovan: "Imi este foarte greu sa-l vad pe Albert suferind si nu inteleg cum o femeie, care este si ea mama la randul ei, nu-i permite copilului sa intre in casa tatalui sau. Nu vreau sa intru in polemici si este singura declaratie pe care o fac pe marginea acestui subiect. Albert nu a mers in casa unde este co-proprietar de zece luni si imi este greu sa-i explic de ce nu poate sa faca asta", scrie cancan.ro

La inceputul lunii iulie, in calitate de imputernicit al fiului sau Albert, Romanita Iovan a deschis o actiune civila impotriva medicului Mihaela Steriu, prin care cerea ca aceasta sa paraseasca imobilul din Otopeni.

La randul ei, Mihaela Steriu a cerut instituirea sechestrului judiciar pe bunurile pilotului Adrian Iovan, pana cand instanta va lua la cunostinta faptul ca ea detine jumatate din vila, in mod legal. Se pare ca, pana cand magistratii nu vor decide ceva in acest sens, Albert nu va putea intra in casa construita cu atata truda de tatal sau.