MENIU

Robert Downey Jr. vrea să joace cu Mel Gibson şi Jodie Foster în următorul film "The Avengers"

<p>Robert Downey Junior </p>

Actorul american Robert Downey Jr. vrea să joace alături de Mel Gibson şi Jodie Foster în următorul lungmetraj din franciza "Avengers".

Potrivit RadarOnline, actorul Robert Downey Jr. vrea să revină în rolul supereroului Tony Stark în două lungmetraje ale francizei "The Avengers", în următorii patru ani, informează dailymail.co.uk.

Contribuţia sa la succesul francizei i-a oferit actorului Robert Downey Jr. o poziţie puternică, pe care acesta o foloseşte pentru a-şi ajuta prietenii, printre care Jodie Foster şi Mel Gibson.

"El vrea să-i aducă pe Mel şi Jodie în universul Marvel, de preferat într-unul dintre filmele francizei «Avengers»", o sursă a declarat pentru RadarOnline. "Este visul lui Robert să îi ajute pe Mel şi Jodie să atingă succesul din box office pe care el l-a avut în anii recenţi", a mai afirmat sursa citată.

Jodie Foster este respectată la Hollywood, dar a jucat în ultimii ani în filme care nu prea au avut succes în box office. Downey, care a lucrat cu Foster în filmul "Home of the Holidays", regizat de aceasta, vrea să împartă succesul său cu actriţa.

Pe de altă parte, în ceea ce îl priveşte pe Mel Gibson, povestea este diferită. Băiatul de aur al Hollywood-ului, aşa cum era numit, şi-a pierdut strălucirea în ultimii ani din cauza vieţii sale personale, a incidentelor alimentate de consumul excesiv de alcool în care a fost implicat, precum şi a unor remarci jignitoare făcute la adresa mai multor grupuri etnice.

Potrivit RadarOnline, Downey şi-a exprimat dorinţa ca Mel Gibson să joace în "Iron Man 3", dar ideea nu a fost acceptată la momentul respectiv.