MENIU

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE. Adevăratul motiv pentru care Victor Slav a divorțat de Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu și Victor Slav

Data de 29 septembrie nu va fi uitata niciodata de VICTOR SLAV si BIANCA DRAGUSANU. A fost ziua in care cei doi si-au jurat, in biserica, credinta si iubire vesnica. Din pacate, roscata a incalcat juramantul, gustand prima din fructul oprit.

La trei luni de la nunta, mai precis dupa Anul Nou, a fugit la Paris cu fostul iubit, Adrian Cristea. Victor Slav nu a ramas indiferent si, dupa o luna de framantari, a luat cea mai importanta hotarare din viata lui. In mare secret, baiatul de la Meteo si Bianca Dragusanu au depus, miercuri, la notar, actele prin care au solicitat desfacerea casatoriei.

Asadar, peste aproape 30 de zile, Victor Slav va fi din nou liber pentru domnisoare. Totusi, la decizia de a divorta nu a ajuns de unul singur. Dupa modul in care s-a exprimat si a actionat, prezentatorul ar fi trecut cu vedere escapada sotiei si ar fi iertat-o, insa deasupra capului a avut „sabia" sefilor de la PRO Tv. Victor s-a temut ca va ramane fara serviciu din cauza scandalului cu Bianca Dragusanu, asa ca s-a vazut nevoit sa aleaga intre casnicie si locul de munca, scrie click.ro.

"Victor a picat prost. A fost de rasul curcilor prin trust, pentru ca era barbatul a carui nevasta a fugit cu fostul. Era in joc reputatia lui si risca sa fie dat afara. Asa ca Victor a luat cea mai buna hotarare din viata lui. Între nevasta si job, a ales ultima varianta!", ne-a spus un apropiat de-al acestuia. Si psihologii spun ca imaginea lui Slav a fost afectata.