MENIU

Quentin Tarantino, într-o relaţie cu Grace Jones

Quentin Tarantino, într-o relaţie cu Grace Jones

Quentin Tarantino a alimentat zvonurile potrivit cărora ar avea o relaţie cu Grace Jones, după ce renumitul cineast american şi actriţa de culoare au adoptat un comportament mai mult decât prietenos unul faţă de celălalt, vineri seară, într-un club din New York.

Quentin Tarantino a participat la petrecerea organizată pentru a marca începutul Săptămânii modei de la New York, în clubul Up and Down din Manhattan. La aceeaşi petrecere, ce a avut loc vineri seară, a fost prezentă şi actriţa şi modelul Grace Jones, informează Mediafax.ro.

Cei doi i-au uluit pe ceilalţi invitaţi prin comportamentul lor "tactil", afirmă o sursă, citată de New York Post.

"Se pipăiau tot timpul. S-au sărutat în mijlocul clubului", a adăugat aceeaşi sursă.

Potrivit presei internaţionale, Grace Jones se află de mai mulţi ani într-o relaţie deschisă cu actorul danez Sven-Ole Thorsen, în timp ce Tarantino este celibatar.

Modelul, actriţa şi cântăreaţa jamaicană Grace Jones, în vârstă de 65 de ani, şi-a început cariera lucrând ca model pentru case celebre precum Yves St. Laurent şi Kenzo Takada şi pozând pentru reviste de renume - Elle, Vogue şi Stern. S-a lansat şi în muzică, având succes cu albumele "Warm Leatherette" (1980), "Nightclubbing" (1981) şi "Slave to the Rhythm" (1985). După ce a jucat în mai multe filme de categorie B în anii '70 şi '80, a intrat în mainstream în 1984 cu rolul din SF-ul "Conan the Destroyer", în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, cu rolul din "A View to a Kill", un lungmetraj din seria "James Bond", lansat în 1985, şi cu rolul unui vampir feroce în filmul "Vamp" din 1986. Prin stilul ei vestimentar avangardist, Grace Jones a influenţat o serie de artişti de seamă din industria de divertisment, precum Lady Gaga, Rihanna, Nile Rodgers şi Basemant Jaxx.

Grace Jones, o prezenţă constantă în celebrul club newyorkez Studio 54, a fost căsătorită de două ori - cu producătorul Chris Stanley, cu care s-a căsătorit în 1989, şi cu bodyguardul Atila Altaunbay, cu care s-a căsătorit în 1996 - şi o relaţie de patru ani cu actorul suedez Dolph Lundgren, fostul ei bodyguard, pe care l-a ajutat să debuteze în cinematografie cu un rol în "A View to a Kill". În urma relaţiei cu colaboratorul ei Jean-Paul Goude, actriţa jamaicană are un fiu, Paolo.

Mai multe articole despre:
cuplu relaţie Quentin Tarantino Grace Jones