MENIU

Prigoană o desființează pe Bahmuțeanca: "E o mamă iresponsabilă"

Terenul a rămas pe numele copiilor lui Silviu Prigoană

Pe 12 februarie, Bahmu şi Prigoană vor ajunge în faţa instanţei pentru a pune la punct detaliile divorţului. Extrem de supărat pe acţiunile soţiei, omul de afaceri a precizat, pentru "ring", că Adriana este o mamă iresponsabilă, care şi-a denigrat copiii de dragul banului.

Mai liniştit ca niciodată, Silviu Prigoană ne-a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare ziua de joi, când instanţa va decide ce se va întâmpla cu copiii lui. Mai mult, bărbatul afirmă că nu mai există cale de întoarcere întrucât, timp de 12 ani, soţia sa a vrut doar banii lui. "Pe 12 februarie ne vom judeca pentru divorţ, custodie, pensie, domiciliu, tot ce se cere într-o acţiune de divorţ. Eu sunt pregătit de 12 ani. Chestiile de şantaj au fost non-stop la mine în casă. Acum 10 ani i-am dat acţiuni la companii, le-a vândut a doua zi, a făcut numai tâmpenii şi prostii. Ea nu a fost niciodată mulţumită, nici când am fost la Vegas şi a cheltuit 60.000 de dolari într-un magazin. Vrea neapărat ca acţiunile copiilor să fie trecute pe numele ei. Şi data trecută când mi-am răscumpărat copiii, ea nu a lăsat nimic pe numele lor, maşina a trecut-o pe numele asociatei, bucata ei de apartament a trecut-o pe numele lu` mă-sa. Tot «latră» că pentru copii, dar dacă nu e trecut nimic pe numele lor, care copiii?", a explicat omul de afaceri.

"Circul mediatic e viaţa ei"

Astfel, Prigoană o consideră pe Bahmu o mamă iresponsabilă. "Nu îmi permit să am cu ea vreo înţelegere pentru viitorul copiilor mei. Pentru viitorul lor, o să am o înţelegere, eu cu mine, în oglindă. I-am spus: «Bă, eşti o mamă iresponsabilă». Acum s-a demonstrat, eu i-am dat un aparatament şi ea l-a trecut pe numele mă-sii. E iresponsabilă, dacă vrei să faci vreun gest pentru copiii tăi, treci totul pe numele lor. Acum, dacă moare mă-sa, de exemplu, apartamentul pe care i l-am dat eu pentru copii trebuie să îl împartă cu soră-sa, că aşa spune legea. Urmăreşte banii, mulţi bani. S-a ajuns prea departe, a denigrat public copiii, a minţit cu bolile lor... Lucru ce o să le afecteze viitorul. Nu ai voie să îţi denigrezi propriul copil. Orice mamă îşi protejează puiul. Circul mediatic e viaţa ei", a adăugat Silviu Prigoană.

"Copiii au devenit marţieni"

Pentru că în fiecare zi avea diferite activităţi cu băieţii, Prigoană spune că, acum, cei mici au devenit sedentari şi şi-au pierdut roşul din obraji. De asemenea, omul de afaceri este revoltat şi pe psihologul pe care Adriana l-a angajat pentru consilierea celor mici. "Mă văd cu băieţii la şcoală. Sunt verzi, au devenit marţieni. De unde erau roşii în obraz de la pârtiile de schi şi piscină, acum sunt ţinuţi în casă, merg numai la mall şi mănâncă de la fast-food. Am văzut un reportaj cu ea şi doamna psiholog în mall... Şi doamnei psiholog îi fac plângere penală. S-a băgat ea în seamă să îi consilieze psihologic pe copii şi a dat diagnosticul pe post. Ea nici măcar nu avea voie să spună public că îmi consiliază copiii fără acordul ambilor tutori. A spus pe post de toate, nu a ţinut cont de confidenţialitate. Dacă o mănâncă pielea, îi sugerez să aibă grijă cum se scarpină", a încheiat omul de afaceri.

"În ultimele șase luni, eu şi Adriana ne-am văzut câte o jumătate de oră pe zi. Nu am avut o viaţă de familie.", SILVIU PRIGOANĂ

"Mă pregătesc pentru săptămâna viitoare. Unde-i lege, nu-i tocmeală.", SILVIU PRIGOANĂ

Mai multe articole despre:
Silviu prigoană Adriana Bahmuţeanu