MENIU

Povestea cutremurătoare a Antoniei! A fost părăsită chiar înainte de naştere

Părăsită chiar înainte de a se naşte, Antonia şi-ar dori să afle care a fost motivul pentru care tatăl ei nu a căutat-o niciodată.

Povestea Antoniei este de-a dreptul tulburatoare. Parintii sai s-au despartit inainte ca ea sa se nasca si, la doar cateva luni distanta, mama artistei l-a cunoscut pe Mihai Iacobescu, cel care mai apoi a adoptat-o pe Antonia si i-a dat numele sau, in acte.

La varsta de cinci ani, Antonia ajungea cu mama si cu tatal sau adoptiv in America, pentru o viata mai buna. Mihai Iacobescu lucra la circ si a prins un contract avantajos peste Ocean, scrie perfecte.md. 

Doar ca, dupa 13 ani petrecuti in SUA, dupa ce mama sa a divortat de tatal adoptiv, vedeta a fost nevoita sa se intoarca in Romania.

La acea vreme s-a vehiculat ca artista si mama sa, Denise Iacobescu, au fost, de fapt, expulzate din Statele Unite. O perioada, Antonia s-a racit de Mihai Iacobescu, dar, dupa ce i-a acceptat acestuia noua relatie, s-au apropiat din nou. Dovada, barbatul i-a fost mai tot timpul alaturi artistei la infatisarile din procesul de divort.

Mai multe articole despre:
naştere copilărie Antonia