MENIU

Petre Fumuru este eroul copilului său: "Sunt genul de tată care ar sări în cap..."

Indiferent că l-ai văzut prezentând mondenităţi sau a adus în casele oamenilor informaţii despre starea vremii ori ştirile de la Realitatea TV, Petre Fumuru este un tip inconfundabil. Simpaticul om de televiziune şi-a destăinut o parte dintre secrete într-un interviu acordat revistei OK Magazine!, de unde am aflat că omul care străluceşte în faţa camerelor de luat vederi în costume Cacharel nu e nici pe departe un tip sobru în afara serviciului. 

Petre Cătălin fumuru este, dimpotrivă, un bărbat sportiv şi lipsit de prejudecăţi, care la 39 de ani, încearcă să fie eroul fiului său Luca, pe care-l îl are din relaţia de zece ani cu o altă vedetă tv, Nora Dincă. Chiar dacă legătura lui cu Nora s-a terminat, Petre îi păstrează un respect deosebit şi o apreciază foarte mult nu doar ca mamă a copilului său, ci şi ca actriţă. Puţini poate ştiu că însăşi Petre Fumuru e un actor de teatru şi film foarte bun, prieten bun al lui Florin Piersic jr., alături de care a umplut sălile la teatrul Metropolis şi Godot, cu piesa "Zaruri şi cărţi".

Iar pentru că tradiţia trebuie să meargă mai departe, Luca, acum în vârstă de 13 ani, a obţinut rolul principal într-un lung metraj, care din păcate nu s-a mai făcut. "Eu am văzut însă proba pe care a dat-o şi a fost mai bun decât mulţi actori. Luca va dubla acum cu voce un actor dintr-un serial Disney", a dezvăluit mândru Petre Fumuru.

El şi Luca au o relaţie foarte modernă, ies împreună în oraş, au pasiuni comune, iar adolescentul pare că-şi va urma tatăl şi din punct de vedere al preferinţelor vestimentare. Petre adoră în afara studioului de televiziune stilul casual, în special cămăşi de la Polo US Assn şi încălţări de la Mineli Boutique, iar Luca e cam în acelaşi trend.

"Vârsta de 13 ani pe care o are Luca, este cea de 16 ani pe care o aveam eu. Lucrurile s-au schimbat foarte mult şi el e un copil fericit, pentru că noi am ştiut să-l păstrăm aşa cum trebuie în vieţile noastre. Eu sunt genul de tată care s-ar arunca în cap dacă i s-ar cere acest lucru de către copilul său. Cu mine stă mai puţin, însă mama lui i-a dat o educaţie extarordinară", a mai mărturisit omul de televiziune, care a fost sincer până la capăt şi a recunoscut că după relaţia cu Nora Dincă a mai fost capabil să spună "Te iubesc!" şi nu exclude nici întemeierea unei alte familii, dacă ar întâlni persoana potrivită.

 

Mai multe articole despre:
Petre Cătălin Fumuru