MENIU

Pepe nu se lasă. Vrea bani de la Oana Zăvoranu

Pepe nu-şi va găsi liniştea decât atunci o va vedea pe fosta lui soţie, Oana Zăvoranu, pedepsită. Cântăreţul le-a cerut, din nou, judecătorilor să ia măsuri împotriva brunetei, pe care a acuzat-o de furt şi distrugere.

Chiar dacă este extrem de ocupat, Pepe, pe numele său adevărat Ionuţ Nicolae Pascu (36 de ani), îşi face timp pentru a bate drumul tribunalelor, în speranţa că Oana Zăvoranu (42 de ani) va fi găsită vinovată, scrie Click.ro. 

După ce dosarul a fost clasat, iar bruneta a scăpat de toate acuzaţiile, cântăreţul a depus o nouă cerere la Judecătoria Sectorului 3 din Capitală, iar la 13 octombrie magistraţii îi vor analiza solicitarea.

”Am atacat soluţia ca fiind nelegală şi netemeinică şi vrem ca instanţa să constate că numita Oana Zăvoranu a participat la săvârşirea acelor fapte”, ne-a declarat avocatul artistului, Bogdan Cimbru. În urmă cu 4 ani, după ce s-au despărţit, Pepe a acuzat-o pe Oana că i-a luat 75.000 de euro dintr-un seif şi i-a vandalizat casa. În plus, artistul a vrut să-şi recupereze prejudiciul şi i-a cerut fostei soţii daune în valoare de 150.000 de euro. Iar acum, Oana are şi de unde să-i dea. Ea a moştenit, după moartea mamei sale, Marioara Zăvoranu, peste 60 de milioane de euro.

Mai multe articole despre:
proces Oana Zăvoranu Pepe