MENIU

Pe urmele Prinţului Charles. O actriţă de talie mondială promovează Ardealul pe Internet

Frumusețile României au fermecat-o pe actrița britancă Jacqueline Bisset, în mod special Ardealul. Aceasta a postat pe pagina personală de pe o reţea de socializare zeci de fotografii făcute în vacanţa petrecută în România.

Alături de instantaneele făcute în mod special în Ardeal, vedeta a ataşat şi câteva rânduri care elogiază frumuseţile României şi ale locurilor pe care le-a vizitat.

„Tocmai m-am întors din vizita în frumoasa România. A fost cumplit de cald, dar este printre cele mai frumoase ţări pe care le-am văzut şi este superbă, proaspătă şi încă plină de flori sălbatice în munţi. Am vizitat o superbă creaţie arhitectonică concepută de bunul meu prieten Dorin Ştefan, distins, discret, genial şi simpatic.

Este în Alba Iulia, Transilvania. O biserică ortodoxă, împodobită cu picturi extraordinare la interior , dar dar de o simplitate absolută la exterior. O proporţie perfectă şi o experienţă care m-a mişcat. Alba Iulia, în Miceşti, Cartieru Nou II, Sfinţii 10 ani şi Sfinţii Martiri Brâncoveni”, scrie vedeta, în dreptul unor imagini, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Actrița Jacqueline Bisset a fost musafirul unei familii de artiști din Transilvania, la sfârșitul lunii august.