MENIU

(P) Braun și Sebastian Vettel au dat startul unei nou val în materie de bărbierit - WaterFlex

<p>(P) Braun și Sebastian Vettel au dat startul unei nou val &icirc;n materie de bărbierit - WaterFlex</p>
<p>(P) Braun și Sebastian Vettel au dat startul unei nou val &icirc;n materie de bărbierit - WaterFlex</p>
<p>(P) Braun și Sebastian Vettel au dat startul unei nou val &icirc;n materie de bărbierit - WaterFlex</p>

Braun şi Sebastian Vettel, cvadruplu campion de  Formula 1, lansează un nou trend în materie de bărbierit: Braun WaterFlex - cea mai recentă inovaţie Braun creată special pentru a transforma bărbieritul electric cu apă, spumă şi gel, într-o experienţă senzorială cu totul nouă.  

Acest anunţ incitant marchează aniversarea primului an al lui Sebastian Vettel ca brand ambasador global Braun. Anul trecut, Braun şi Sebastian au lansat campania "Ai încredere în visele tale", care încurajează bărbații din întreaga lume să își urmeze visele şi să nu renunţe la ele. Aceasta este povestea ambiției de fier, în curse, în inginerie, în urmărirea şi îndeplinirea viselor. Odată cu lansarea noului Braun WaterFlex, colaborarea lor este mai puternică decât oricând. Atât Sebastian cât şi Braun ştiu că visele nu se împlinesc din întâmplare. Urmărirea unui vis ține de reinventarea persoanală, de a-ți dori întotdeauna mai mult. Atât pentru Braun cât și pentru Vettel, inovația este în gene – este rațiunea lor de a fi.

Răspunsul la nevoile consumatorilor printr-un nou val de bărbierit

Braun WaterFlex adaugă o nouă dimensiune portofoliului de produse Braun. Este primul aparat de ras Braun proiectat exclusiv pentru utilizarea cu apă, spumă sau gel. WaterFlex inspiră oameni care, la fel ca Sebastian, sunt constant în căutare de noi experiențe. Este un fapt remarcabil. Bărbieritul electric nu mai este “doar” uscat. Cercetarea efectuată în rândul consumatorilor Braun a dezvăluit că, pentru mulți bărbați, rasul electric cu spumă este o experiență mult mai plăcută. Astfel, s-a descoperit că aparatul alunecă mult mai ușor, are un sistem de tăiere îmbunătățit, oferind pielii un grad de confort ridicat și prospețime. Capul pivotant WaterFlex, în combinație cu apa, spuma sau gelul, reduce frecarea - permițând aparatulului de ras electric să alunece ușor pe piele pentru un bărbierit confortabil. Sebastian Vettel spune: "Fiind un pilot de Formula 1 sunt mereu deschis la noi experiențe și inovații care îmi pot îmbunătăți performanța - atât pe pistă cât și în afara ei. Acest aparat de ras face bărbieritul interesant și distractiv. Este pur și simplu diferit,încercați-l!

Fuziune perfectă dintre Tehnologie și Design

"La Braun creăm produse inovatoare pe care oamenii le folosesc cu plăcere. Din punct de vedere tehnic, provocarea pe care ne-am stabilit-o este de a crea întotdeauna un produs mai bun decât precedentul, de a lucra cu cele mai noi tehnologii pe care le avem la dispoziție.", a declarat Jürgen HOSER, Director Adjunct de Cercetare și Dezvoltare pe Divizia Globală de Aparate de Îngrijire pentru Bărbați, tehnologia de ultimă generație nu se desfășoară în cercuri închise. Inginerii și designeri Braun lucrează mână în mână, ca o echipă de ingineri de la boxe, ducând tehnologii, materialele și procese la pe culmi de un maxim absolut și creând produse executate perfect. Directorul Global de Design Braun Global, Prof. Dipl. Oliver Grabes, continuă: "Produsele noastre sunt extrem de funcționale, ușor de folosit și rezistă pe parcursul a mai multor generații. Designul nu există doar pentru a face produsul să arate foarte bine, ci și pentru a ne asigura că fiecare aspect are o funcție. Braun WaterFlex este întruchiparea acestui principiu.

Inovarea - unde Braun și Cursele de mare viteză vin împreună

Braun continuă să inoveze pentru a ridica standardul industriei, folosind cele mai noi tehnologii pentru a crea produse performante de ultimă oră. Pentru Sebastian Vettel, un echipament potrivit este un element cheie, așa cum pneurile de la mașină de Formula 1 au nevoie să se potrivească terenului, așa și  aparatul  lui de ras  trebuie să se potrivească pielii lui. Gama Braun Male Power Grooming oferă pielii experiența supremă a bărbieritului, adecvată oricărei nevoi și ocazii.

Despre Braun

Braun, o filială a Procter & Gamble fondată în Germania în 1921, dezvoltă și produce o mare varietate de aparate de uz casnic mici, care unesc inovația tehnică, fiabilitatea de calitate si design distinctiv. Acestea variază de la aparatele de ras electrice și produse de frumusete până la  aparate de îngrijire a părului. Produsele Braun se bucură de distribuție la nivel mondial. Vă rugăm să vizitati http://www.braun.com pentru cele mai recente știri și informații detaliate cu privire la marca Braun.

Despre Procter & Gamble

P&G atinge și îmbunătățește viața a circa 4,4 miliarde de oameni din întreaga lume, cu portofoliul său de încredere, marci de calitate. Branduri de conducere ale Companiei includ Pampers ®, Tide ®, Ariel ®, Always ®, Whisper ®, Pantene ®, Mach3 ®, Bounty ®, Dawn ®, Fairy ®, Gain ®, Charmin ®, carmen ®, Lenor ®, Iams ®, Crest ®, oral-B ®, Duracell ®, Olay ®, Head & Shoulders ®, Wella ®, Gillette ®, Braun ®, Fusion ®, Ace ®, Febreze ®, și Ambi Pur ®. Cu operatiuni in aproximativ 80 de tari, P&G sunt disponibile în mai mult de 180 de țări din întreaga lume. Vă rugăm să vizitați http://www.pg.com pentru cele mai recente știri și informații detaliate cu privire la P&G si marcile sale.