MENIU

OSCAR 2014. Cea mai SCUMPĂ apariţie din istoria Oscarurilor. Vedeta cu ţinută de peste 18 mil dolari

<p><strong>CATE BLANCHETT</strong>, ţinuta de 18,1 milioane dolari la <strong>OSCAR 2014</strong></p>
<p><strong>CATE BLANCHETT</strong>, ţinuta de 18,1 milioane dolari la <strong>OSCAR 2014</strong></p>

La mai bine de doua saptamani dupa decernarea Premiilor Oscar s-a aflat ca actrita Cate Blanchett a purtat cea mai scumpa tinuta afisata vreodata pe covorul rosu din toata istoria evenimentului. Outfitul lui Cate, premiata cu Oscar pentru rolul din “Blue Jasmine”, a costat 18 milioane de dolari. 

Cate Blanchett a facut furori la editia din acest an a Premiilor Oscar. A castigat celebra statueta pentru rolul din “Blue Jasmine”, insa actrita a mai punctat o performanta de invidiat. S-a aflat ca outfit-ul lui Cate Blanchett este cel mai scump dintre cele afisate vreodata pe actrite pe covorul rosu si ajunge la suma de 18,1 milioane de dolari, scrie agenţiadepresămondenă.ro.

Superba ei rochie nude, creatie Armani Prive, este cu totul deosebita, a fost lucrata manual si costa nu mai putin de 100.000 de dolari, insa pretul stratosferic al intregii tinute este dat de costul bijuteriilor Chopard, care au fost imprumutate special pentru Gala.

Cerceii ei uriasi sunt din aur alb si sunt incrustati nu mai putin de 62 de pietre opal, foarte scumpe. Cate a purtat o bratara cu diamante maro si un inel cu diamant in forma de perla, tot de la Chopard. Nu se stie exact cat costa fiecare piesa in parte, insa costul bijuteriilor ajunge la 18,085 milioane de dolari.

Mai multe articole despre:
Cate Blanchett Oscar 2014 premiile oscar 2014