MENIU

Șoc în showbizul mondial! S-au despărțit după 18 ani de relație

Actorul american Jon Hamm, binecunoscut pentru prestația din filmul ”Mad men”, și iubita lui, Jennifer Westfeldt, s-au despărțit după 18 ani de relație, a confirmat o sursă pentru revista Star.

Hamm a anunțat luni despărțirea care a avut loc de comun acord: ”Cu o durere în suflet, am decis să ne despărțim, după 18 ani de iubire și conviețuire”.

Actorul de 44 de ani și producătoare de film Jennifer Westfeldt, de 45 de ani, s-au întâlnit prima dată în 1997, după care au devenit unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood.

Westfeldt a scris și a produs filmul independent ”Kissing Jessica Stein” și a scris, produs și regizat ”Friends with Kids”, care l-a avut în distribuție și pe Jon Hamm.

Hamm și Westfeldt au pus bazele unei case de producții, Points West pictures, în 2009, și au rămas împreună pe măsură ce faima lui Hamm a crescut o dată rolul din serialul „Mad Men”.

În martie 2015, chiar înainte de lansarea celui de-al optulea sezon al serialului, Hamm a urmat timp de 30 de zile un tratament de dezalcoolizare, având parte de tot sprijinul iubitei lui.

Cei doi au fost văzuți împreună ultima oară în iulie, la New York. ”Vom continua să ne sprijinim reciproc pentru ca fiecare colaborare dintre noi să funcționeze bine”, a mărturisit Hamm potrivit The Guardian.

Mai multe articole despre:
despărţire Hollywood showbiz Mad Men Jon Hamm