MENIU

Oana Zăvoranu, prima vacanţă cu NOUL IUBIT, mai tânăr cu 15 ani

<p>OANA ZAVORANU si iubitul sau. Foto: Click</p>

După ce s-a despărţit de iubitul ei, Răzvan Dumitrescu, Oana Zăvoranu (40 de ani) nu a avut timp să-şi plângă prea mult amarul. I-a găsit rapid înlocuitor, alegând după aceleaşi criterii: tânăr, frumos şi educat.

Astfel, norocosul care-i face zilele şi mai frumoase se numeşte Tomer (25 de ani), este medic stomatolog, de origine israeliană, mai mic cu 15 ani decât ea, scrie click.ro. Judecând după ultimul gest, se pare că iubirea dintre ei este destul de mare şi serioasă, întrucât Tomer a dus-o pe vedetă în ţara natală unde le-a prezentat-o părinţilor. Astfel, Oana Zăvoranu a avut la dispoziţie un weekend întreg pentru a socializa şi pentru a se cunoaşte mai bine cu părinţii iubitului. Totodată, în scurta ei vacanţă, Oana şi-a făcut timp să ajungă şi în locuri sacre, unde s-a rugat pentru lucruri importante.

"Zidul Plângerii... un loc cu o încărcătură aparte. Te simţi mai aproape de Dumnezeu, decât în orice altă parte... şi câtă nevoie avem de El şi de Iisus... mă simt atât de bine. M-am rugat pentru familia mea, pentru fanii mei, pentru duşmani să devină mai buni şi pentru mine".