MENIU

Oana Zăvoranu, la auzul veştii că Pepe a devenit din nou tata: "A fatat o iapa..."

Finalul relaţiei dintre Oana Zăvoranu şi Pepe a fost unul dintre cele mai mediatizate subiecte în ultimii ani, iar din momentul în care Pepe s-a recăsătorit, fosta soţie nu a avut prea multe cuvinte de laudă la adresa actualei.

Ieri, după ce a aflat de la reporteri că Raluca a adus pe lume a doua fetiţă, Oana Zăvoranu a reacţionat în stilul caracteristic:

“Faaaas… Dureros de putin ma intereseaza ca a fatat o iapa. La cat mai multe le doresc, vreo sase-sapte. Ceva mai interesant aveti? Si chiar mi-ati facut ziua mai frumoasa stiind ca “fericita” familie de tristi si de obositi s-a mai impuiat cu inca o iapa… ca miel nu o sa ii faca asta!

Sunt fleasca de suparare, ma duc la shopping, dar daca as vrea sa ii iau ceva calului lui Rapunzel, nu cred ca gaasesc pe marimea ei. Asa ca o sa-mi iau mie multe! Asa frumusete? Radeam cu niste prieteni ce frumosi sunt astia doi cand se intalnesc prin casa (rarisim evident) si ca se bat in cocuri, al cui e mai reusit. Eu zic ca al ei, ii iese mai bine. Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva, sa fie la ei acolo”, a declarat Zavoranu, pentru CANCAN.ro.

 

Mai multe articole despre:
0 Oana Zăvoranu Pepe