MENIU

O vedetă de la noi trece prin momente grele. Tatăl ei riscă să îşi piardă al doilea picior

Tatăl Gabrielei Cristea, Eugen, a fost internat într-un spital din Bucureşti unde i-a fost amputat un picior, iar acum riscă să îl piardă şi pe al doilea din cauza unei boli grave.

Cum bărbatul se confruntă cu o afecţiune extrem de gravă, având arterele înfundate, medicii încercă să-i salveze bărbatului şi cel de-al doile picior.

El va fi supus unei intervenţii chirurgicale pentru a-i desfunda arterele. Mai exact, doctorii incercă ca ultimă soluţie angioplastia cu balon (cea mai folosită procedură intervenţională este dilataţia cu balon, în care un balon special dezumflat avansează până la nivelul leziunii, unde se umflă la presiuni variabile şi la diametre corespunzătoare vasului abordat). Dacă nici această variantă nu va da rezultate aşteptate, tatăl Gabrielei riscă să-şi piardă şi cel de-al doilea picior, scrie Spynews.ro.

Chiar dacă ştirea a fost difuzată peste tot. Gabriela Cristea nu a avut nimic de comentat despre acest subiect în cadrul emisiunii pe care o prezintă. Gabriela şi tatăl ei nu îşi mai vorbesc de foarte mulţi ani în urma unor scandalurile mediatice.

Mai multe articole despre:
boală tată picior amputat Gabriela Cristea