MENIU

O cunoscută vedetă și-a avariat bolidul de lux. A intrat cu mașina în camionul de gunoi

Foto arhivă

Ana Morodan a fost implicată într-un accident rutier, în timp ce se îndrepta spre județul Vâlcea pentru filmări. Din lipsa atenției, nu a apreciat corect distanța față de un camion și a intrat în el. Bolidul de lux a fost avariat, motiv pentru care vedeta a anulat filmările. 

Ana Morodan a oprit mașina și a analizat cât de afectat este autoturismul. Vedeta urma să filmeze la Horezu pentru o emisiune, dar din cauza celor întâmplate, filmările au fost anulate.

Morodan nu este îngrijorată din cauza incidentului și nici din cauza pagubelor. Din contră, „contesa digitală” este liniștită și recomandă să se păstreze calmul în astfel de situații. Ceea ce o îngrijorează, de fapt, sunt bijuteriile sale.

 „Tuturor care faceți accidente, să nu vă panicați prea tare. Este doar tablă. Grav era să-mi fi pierdut un inel cu diamente că atunci muream”, a declarat vedeta.

Ana Morodan a mai fost implicată într-un accident rutier în urmă cu câteva luni. Vedeta a intrat la momentul respectiv într-o mașină de gunoi care era staționată pe partea dreaptă a străzii. 

Mai multe articole despre:
ana morodan accident de masina masina morodan