MENIU

Nora lui Ion Ţiriac, Ileana Lazariuc, şi-a deschis magazin cu haine de firmă second hand

Stă pe o grămadă de bani şi ar putea trăi ca-n rai încă zece vieţi de-acum încolo, însă Ileana Lazariuc s-a plictisit să fie doar soţie şi mamă de profesie. Frumoasa noră a magnatului Ion Ţiriac a schimbat macazul, de la casnică, la femeie de afaceri şi şi-a deschis recent, în Capitală, un magazin exclusivist cu haine de firmă, la mâna a doua.

Ileana Lazariuc (32 de ani) tace şi face. Absentă din lumea mondenă de când a devenit soţia lui Ion Alexandru Ţiriac (38 de ani), fiul Ion Ţiriac, şatena a pus la cale o afacere inedită în România. Având în vedere că garderoba ei este una impresionantă, cu haine semnate de designer renumiţi, Lazariuc şi-a deschis, în urmă cu două luni, un magazin pe strada Paris din Capitală, pentru a-şi recomercializa ţinutele purtate, scrie click.ro.

Doamnele pot găsi aici de la încălţăminte, accesorii, până la haine, toate semnate Gucci, Yves Saint Laurent, Prada, Louis Vuitton, Chanel, Christian Louboutin sau Burberry, iar preţurile pornesc de la 50 de euro (pantaloni Gerard Darel), până la 2.500 de euro (o haină de blană de la Fendi). Nu sunt noi, însă arată impecabil şi ar putea face fericită orice domnişoară care tânjeşte să poarte haine de lux, dar nu-şi permite să şi le achiziţioneze din Milano sau Paris. De exemplu, o pereche nouă de pantofi Christian Louboutin costă 1.000 de euro, iar aici se pot cumpăra cu doar 300.