MENIU

MTV EMA. Marii câştigători la MTV European Music Awards 2014

MTV EMA. Trupa pop One Direction este marea câştigătoare a celei de-a 20-a ediţii a MTV European Music Awards, cu trei premii obţinute la gala de duminică seară, organizată la Glasgow, Katy Perry, 5 Seconds of Summer şi Ariana Grande primind, la rândul lor, câte două distincţii, potrivit contactmusic.com.

MTV EMA. Trupa One Direction a câştigat cele mai multe premii, trei, la gala MTV European Music Awards 2014 (MTV EMA 2014), pentru cel mai bun artist pop, cea mai bună interpretare live şi cei mai mari fani. Membrii trupei, Harry Styles, Liam Payne, Niall Horan, Louis Tomlinson şi Zayn Malik nu au fost prezenţi la gala EMA, dar au transmis un mesaj video de mulţumire, scrie Mediafax.ro.

Cea de-a 20-a ediţie a galei MTV EMA a avut loc duminică seară, în Glasgow, Scoţia, show-ul fiind prezentat de cântăreaţa americană Nicki Minaj, care a şi câştigat premiul pentru cel mai bun artist hip-hop şi care a schimbat numeroase ţinute şi a întreţinut atmosfera inclusiv prin folosirea de expresii vulgare.

La gala de duminică, Ariana Grande, 5 Seconds Of Summer şi Katy Perry au câştigat câte două premii, Justin Bieber şi Beyonce numărându-se şi ei printre laureaţi.

Cel mai bun cântec a fost desemnat "Problem", cântat de Ariana Grande cu Iggy Azalea, Grande primind şi distincţia pentru cea mai bună cântăreaţă.

Cel mai bun cântăreţ a fost desemnat Justin Bieber, care nu a fost prezent la show-ul din Glasgow, dar a transmis un mesaj video de mulţumire care părea filmat cu o cameră de supraveghere, la intrarea într-un supermarket.

Premiul pentru cel mai bun debut a fost acordat trupei australiene 5 Seconds Of Summer, care a obţinut şi distincţia "best push", pentru formaţia cea mai promovată.

Mai multe articole despre:
căştigător MTV EMA