MENIU

MOTIVUL pentru care Shakira apare în videoclipuri doar alături de femei: "Pique e posesiv"

Shakira şi Rihanna, în videoclipul "Can't remember to forget you"

Cântăreața columbiană Shakira apare în videoclipuri doar alături de femei fiindcă partenerul său, fotbalistul Gerard Pique, este foarte posesiv și nu vrea să își vadă iubita alături de alți bărbați, a declarat solista pentru revista Billboard.

De când solista de 37 de ani își împarte viața cu fotbalistul mai mic cu zece ani decât ea, în cuplul lor există acorduri 'tacite'. 'Gerard este foarte posesiv. Nu vrea să turnez clipuri cu bărbați, așa încât le pot face doar cu femei', a spus Shakira. Ea a acceptat acest lucru fără să clipească. 'Îmi place că își protejează teritoriul, că îmi acordă atâta importanță', a adăugat cântăreața. Așa se explică faptul că interpreta piesei 'Waka waka' a turnat clipul 'Can't Remember to Forget You' alături de Rihanna, scrie Agerpres.

Exigențele lui Pique nu îi vor stânjeni totuși Shakirei proiectele profesionale, chiar dacă este greu de ales între succes și viața de familie. 'O parte din mine vrea să fie tot timpul cu ei (Pique și fiul lor, Milan — n.r.), să fie casnică. Cealaltă parte din mine continuă să vrea să facă muzică', a mărturisit vedeta columbiană, care nu ascunde faptul să îi place succesul și că nu se gândește să renunțe la el.

Mai multe articole despre:
Shakira Pique gerard pique shakira