MENIU

Mormântul unei cunoscute cântăreţe a fost jefuit. "Va fi un şoc pentru toţi prietenii şi fanii ei"

Mormântul cântăreţei şi actriţei britanice Priscilla Maria Veronica White, cunoscută sub numele Cilla Black, a fost jefuit.

Hoţii au furat placa funerară din bronz, pe care era inscripţionat numele artistei. Autorităţile au fost alertate, iar Poliţia a deschis o anchetă în acest caz.

"Cilla a fost adorată de milioane de oameni. Toată lumea a fost extrem de întristată de moartea ei. Incidentul acesta va supăra familia ei şi va fi un şoc pentru toţi prietenii şi fanii ei", a povestit o sursă pentru The Sun.

Până la remedierea problemei, o plăcuţă din plastic, cu numele vedetei, a fost aşezată la căpătâiul său.

Cilla Black, cântăreaţă şi personalitate a televiziunii britanice, al cărei accent din regiunea Liverpool a fost îndrăgit de multe generaţii de telespectatori, a murit în august 2015, la reşedinţa ei din Spania, la vârsta de 72 de ani.

Născută în Liverpool, Cilla a fost asistenta garderobierului din Cavern Club, barul local în care s-a născut trupa The Beatles, înainte de a-şi construi o carieră de succes în industria de divertisment.

Doi dintre membrii trupei The Beatles, John Lennon şi Paul McCartney, i-au compus primul single, cu care Cilla Black şi-a lansat cariera, întinsă pe durata a peste cinci decenii şi care a inclus două piese ajunse pe primul loc în topul britanic în 1964 - "Anyone Who Had a Heart" şi "You're My World".

Cunoscută şi iubită de generaţii de britanici, Cilla Black a făcut apoi tranziţia spre televiziune şi a prezentat mai multe emisiuni difuzate în prime-time. Una dintre cele mai populare emisiuni ale sale, difuzată timp de 18 ani, între 1985 şi 2003, a fost "Blind Date", un show TV dedicat întâlnirilor între adulţii aflaţi în căutarea sufletului pereche, potrivit Mediafax.