MENIU

Monica Sannino își PĂRĂSEȘTE părinții din ITALIA și se mută în ROMÂNIA

Concurenta de la X Factor care și-a găsit mama naturală după 20 de ani, își părăsească familia adoptivă din Italia pentru o carieră muzicală în România. Într-un interviu realitatea.net, artista a povestit detalii impresionante cu privire la planurile ei de viitor.

Viața a fost extrem de crudă cu Monica Sannino, concurenta care a impresionat până la lacrimi la X Factor. Abandonată de mama naturală pe când avea doar câteva luni, aceasta a fost adoptata de o familie de italieni, care au crescut-o și i-au oferit toată dragostea de care are nevoie un copil.

După 20 de ani, Monica s-a decis să se întoarcă în țara unde își are originile și să se lanseze în muzică, indiferent de rezultatele de la X Factor. "Şi dacă n-o să câştig concursul rămân aici! Iubesc România, chiar dacă am stat foarte puţin. Aş vrea să rămân aici şi să-mi găsesc originile, să mă simt una şi aceeaşi cu pământul meu. Referitor la planuri, deocamdată sunt la stadiul de vis. Vreau să câştig X Factor şi să lansez un album cu toate cântecele compuse de mine. Vreau să-mi ajut cele două familii, pentru că au nevoie. De fapt, cel mai mare vis al meu este să fac parte dintr-o mare familie, în care publicul să-mi fie şi tată şi mamă şi soră şi frate! Dar, mai întâi de toate, vreau să cânt! Viaţa mi-a dăruit muzica, iar muzica m-a ajutat să iubesc viaţa”, a declarat Monica Sannino, în EXCLUSIVITATE pentru realitatea.net.

 

Mai multe articole despre:
Monica Sannino