MENIU

Monica Gabor a venit în secret în România. La ce eveniment i-a fost alături fiicei sale, Irinuca

Monica Gabor, alături de fiica sa, Irinuca şi de Irinel Columbeanu. FOTO: click.ro.

Apariţie de senzaţie la vernisajul fiicei lui Irinel, Irinuca Columbeanu, sâmbătă seară, la o galerie bucureşteană. Monica Gabor a venit special în România, tocmai din America, pentru a lua parte la prima expoziţie de pictură a fiicei sale.

Irinuca Columbeanu a realizat de-a lungul timpului mai multe tablouri, pe care le-a prezentat sâmbătă (25 aprilie) în cadrul unui vernisaj. Fetiţa, în vârstă de opt ani, a fost foarte fericită pentru că a avut-o alături pe cea mai importantă persoană din viaţa ei, şi anume mama sa, Monica Gabor.

După mult timp, cei doi foşti soţi au stat faţă în faţă, şi s-au comportat frumos de dragul fiicei lor. Îmbrăcate foarte elegant, Monica Gabor şi fiica ei, Irinuca Columbeau, au stat în permanenţă una lângă cealaltă şi nu şi-au dat drumul la mâini. Irinel Columbeanu a fost felicitat de cei prezenţi pentru talentul fiicei sale. Cea mai scumpă lucrare a Irinucăi Columbeanu a fost evaluată la 15.000 de euro, după cum scrie şi pe eticheta de lângă tablou. Este vorba despre un autoportret realizat de tânăra pictoriţă, scrie click.ro.