MENIU

Mirabela Dauer recunoaşte operaţiile estetice suferite

Mirabela Dauer a recunoscut ca are la activ pana acum doua operatii estetice. Artista marturiseste ca si-ar dori sa mai apeleze si la alte proceduri estetice si dezvaluie de ce vicii se fereste pentru ca semnele imbatranirii sa nu fie asa evidente.

Mirabela Dauer marturiseste, intr-un puseu de sinceritate, ca a recurs pana acum la doua operatii estetice. Interventiile au fost realizate in anii 90 si au presupus eliminarea gusei si o lipoaspiratie in zona abdomenului.

“Am avut doua operatii, am fost la domnul profesor Ioan Lascar si mi-am facut gusa fiindca slabisem foarte tare si imi atarna la gat o piele. Mi-am facut si liposuctie si atat”, a declarat solista.

Mirabela recunoaste ca ar mai apela la alte interventii chirurgicale, spre exemplu, pentru a-si reface forma sanilor.”Daca as putea mi-as face toate operatiile de pe lume. Uite, vreau sa-mi refac sanii, nu sa-mi pun silicoane”, a adaugat solista, citată de ADPM.

Artista se mentine fizic excelent, iar acest lucru se datoreaza si vietii echilibrate si lipsita de vicii pe care o traieste: ”Nu ma machiez, nu pierd noptile, nu fumez. Ma duc la cosmetica in fiecare luna, de o viata, de la 25 de ani, fac masaj de trei ori pe saptamana si cam atat”, a povestit indragita cantareata.

Mai multe articole despre:
0 operaţii estetice Mirabela Dauer