MENIU

Mihai Chiţu: "Îmi plac brandurile de top! Din garderoba mea nu putea lipsi..."

Câştigătorul celebrului show de televiziune “Vocea României” din 2013, Mihai Chițu, a acordat un interviu publicaţiei online www.iClara.ro, în care a dezvăluit planurile sale de viitor, dar şi preferinţele lui vestimentare, între care se numără aprecierea faţă de Cacharel, renumitul brand internaţional de haine pentru bărbați. 

Care sunt proiectele tale muzicale actuale?

Un album. Trebuie sa termin ce am început împreună cu Universal Music Romania şi sunt convins că va ieşi ceva super.

Ce aştepţi de la această ultimă parte a anului?

Sincer, aştept mult o vacanţă, deoarece 2015 a fost, până în acest moment, un an plin din toate punctele de vedere. Simt nevoia să-mi încarc bateriile pentru a pregăti noi proiecte. 

Consideri că te afli într-un moment bun al carierei tale?

Depinde de viziune. Dacă privesc partea plină a paharului răspunsul este afirmativ: Da, sunt mulţumit! Sunt însă conştient că întotdeauna este de muncă, aşa că îmi doresc mai mult. Şi sper să realizez mai mult.

De ce este nevoie pentru a rămâne mereu în top?

Cred că de un singur lucru. De piese bune şi când zic piese bune mă refer la piese difuzate pe radio.

Cum se împacă muzica cu moda?

Moda cu muzica sunt strâns legate şi nu de ieri de azi.  Peste tot în lume, este o legătură strâns între artişti şi modă, pentru că noi fiind în lumina reflectoarelor transmitem cel mai uşor ideile şi creaţiile designerilor către public.

Când a devenit Cacharel brandul tău preferat? Ce obiecte vestimentare îți plac de la acest brand și în ce situații apelezi la ele?

Mie îmi plac brandurile de top aşa că nu putea lipsi Cacharel din garderoba mea. Sunt foarte multe ţinute şi combinaţii, care îţi oferă posibilitatea de a fi în top sdin punct de vedere al vestimantaţiei. Chiar recomand cu încredere acest barnd, pentru că se poate apela aproape la orice fel de eveniment la o ţinută Cacharel.

 

Mai multe articole despre:
Mihai Chiţu www.iClara.ro