MENIU

Mihaela Rădulescu, postarea care ridică "praful" în toată România

Mihaela Rădulescu revine cu declaraţii dezamăgitoare despre România şi despre cum decurg lucrurile aici. Vedeta locuieşte de ani buni la Monaco şi într-o postare pe Facebook a povestit un moment trist de care a avut parte fiul ei, Ayan.

"Vorbeam vreo 3 postari mai devreme despre cat de bine-si conduce business-ul austriaca Simone. Ei, bine, iata si un exemplu romanesc - a vrut fii-miu sa mearga la paintball, la Balotesti si exact cand mai avea 1 m pana-n poarta, masinii in care era copilul meu i-a taiat calea o alta masina, din care a descins un agitat. A urlat la frate-miu ca i-a prafuit masina si s-a intors catre portar, dandu-i o stralucita indicatie de lider "capabil" - "astia nu mai intra azi, ca m-au enervat, uite cum mi-au murdarit masina !".... Ce pot sa mai adaug ?!.... S-a intors copilul cu masina pe acelasi drum neasfaltat, iar eu am decis, dupa ce am aflat ca acela era chiar patronul, sa-i explic lui fii-miu ca ...Romania e mereu surprinzatoare si...plina de praf - praful din capul unora care cred ca asa se conduce o afacere. Frate-miu condusese cu 30 km/ ora, dar....sa zicem ca am mai bifat o experienta romaneasca, din care unii dintre noi au iesit nauciti, altii prafuiti... Oare de ce insist eu sa-l fac pe fii-miu sa iubeasca tara asta ?.... Oare de ce-l aduc in vacante aici, in loc sa bifam doar destinatii exotice ?! Poate pentru ca inca mai sper ...ca se va schimba ceva. Ce noroc pe prafuit ca nu eram in masina....:)))) Nu, nu va ganditi la ce-i mai rau - doar mi-as fi scos tricoul de pe mine si-i faceam masina tipla:))))))
(Nu traduc in engleza postarea, ca nu vreau sa speriem strainii...alergici la praf de patroni romani. O sa traduc doar cand voi avea ceva frumos de povestit despre ei. Deci, pe curand:)).", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
praf Mihaela Rădulescu Facebook