MENIU

Mesajul Mărioarei Zăvoranu pentru Pepe

Mama Oanei Zavoranu a murit vineri dimineata la spitalul Fundeni, dupa trei luni de suferinta. Marioara Zavoranu suferise o operatie complicata la rinichi, iar joi intrase in coma.

In momentul in care a simtit ca i se apropie sfarsitul, Marioara a tinut sa-si elibereze sufletul si a vorbit despre Pepe, fostul ei ginere.  De-a lungul anilor, Marioara si Pepe au avut meciuri dure, dar si perioade in care s-au inteles bine. Cei doi au polemizat de multe ori pe marginea banilor, iar Marioara nu a uitat asta. Astfel, inainte sa moara, mama Oanei a rugat un apropiat sa-i transmita lui Pepe ca toata lumea a gresit.

"Era lucida, constienta, insa se consuma si se gandea la toti cei cu care s-a certat de-a lungul timpului, inclusiv cu Pepe. A spus ca-si iubeste fata si ca mereu i-a luat apararea in public cand aceasta se certa cu Pepe, dar ca de fapt toata lumea a gresit, iar adevarul este undeva la mijloc. A rugat persoana respectiva sa-i transmita asta fostului ei ginere", au spus surse pentru cancan.ro.

Mai multe articole despre:
Oana Zăvoranu Pepe marioara Zavoranu