MENIU

Mărturisiri tulburătoare din închisoare ale fiului unei vedete

Mărturisiri tulburătoare din închisoare ale fiului unei vedete
Cameron Douglas

A fost închis pentru trafic şi consum de droguri. Iar pedepsei de cinci ani i s-a mai adaugat înca una, tot de cinci ani. Aceasta după ce a fost prins cu substanţe interzise în puşcărie.

Cameron Douglas (fiul cel mare al celebrului actor Michael Douglas), în vârstă de 35 de ani, a fost arestat în 2009 şi acuzat de trafic de droguri, după ce poliţiştii au descoperit că distribuia cantităţi mari de metamfetamină şi cocaină în New York.

Zvonurile că fiul vedetei nu mai rezistă în închisoare sunt din ce în ce mai multe, fiind alimentate şi de câteva rânduri pe care Cameron le-a scris nu demult.

"Mi-am petrecut primii doi ani de închisoare la izolare. Pare un timp foarte lung, însa imaginaţi-vă cum este să stai atâta vreme într-o încăpere ca o cutie de chibrituri. Vreme de 11 luni am stat închis 23 de ore şi am putut să ies din celulă doar o oră. Pare o veşnicie. În plus, am mai primit încă cinci ani de închisoare, de parcă cei 4,5 ani de condamnare nu ar fi fost de ajuns", a scris el în vara anului trecut pentru Huffington Post.

"Sunt jumătate de million de oameni în situaţia mea, care au fost închişi şi supuşi unui astfel de tratament pentru simplul fapt că au fost prinşi cu droguri. Cred că pedepsele sunt prea aspre, iar noi ne pierdem viaţa în spatele gratiilor. Am primit o lecţie dură, însă este suficient", a continuat el.

Cameron crede că are nevoie de ajutor de specialitate: "Sunt prins într-un cerc vicios din care este foarte greu să scapi. Din pacate, sistemul judiciar preferă să te închidă într-o celulă şi să arunce cheia, în vreme ce tratamentul ar fi fost cea mai buna soluţie".

Mai multe articole despre:
închisoare cameron douglas