MENIU

Madonna, în DOLIU - Veste teribilă pentru DIVA muzicii pop

Madonna, în doliu

Madonna este în doliu după moartea unui membru important al familiei sale cu care zeci de ani de zile nu a avut deloc relații bune. Era „oaia neagră” a familiei.

Fratele mai mare al Madonnei, Anthony Ciccone, a murit la vârsta de 66 de ani. Se crede că Anthony locuia în Michigan în momentul morţii sale.

Anunțul a fost făcut de muzicianul Joe Henry, care este căsătorit cu sora Madonnei, Melanie Ciccone.

„Cumnatul meu, Anthony Gerard Ciccone, a părăsit acest pământ aseară. Îl cunosc de când aveam 15 ani. L-am iubit şi l-am înţeles mai bine decât am fost uneori dispus să las să se vadă. (...) Adio frate Anthony. Vreau să cred că Dumnezeul în care a crezut binecuvântata ta mamă (şi a mea) este acolo, aşteptând să te primească”, a scris Joe Henry.

Fratele mai mare al Madonnei - Anthony Ciccone a trăit șapte ani pe străzi până să fie primit din nou în sânul familiei. Era considerat „oaia neagră” a failiei, iar cu sora sa faimoasă nu a vorbit zeci de ani de zile. Anthony Ciccone, care o acuza pe Madonna că nu-i pasă deloc de el, s-a luptat cu alcoolismul și cu drogurile ani de zile. Timp de șapte ani a trăit pe străzi. El trăia sub un pod din Michigan, iar familia sa renunţase să îl mai ajute, scrie The Daily Mail.

În final, după reconciliere, familia l-a primit înapoi, iar Anthony a fost internat într-un centru de reabilitare. Acasă a urmat recuperarea. În 2017, The Daily Mail a relatat că Anthony a finalizat cu succes un fel de program de dezintoxicare şi s-a întors acasă, la familia sa.

Madonna l-a ajutat totuși în mai multe feluri și a și plătit pentru o perioadă de reabilitare în Texas în recuperarea urmată de Anthony. 

Anthony este singurul dintre fraţii Madonnei care a murit. Tatăl şi mama vitregă a artistei sunt încă în viaţă. Mama familiei Ciccone, Madonna Ciccone, a murit de cancer la sân la 33 de ani, în 1963.