MENIU

Tragedie în luna de miere a actriţei Jennifer Aniston. Cum s-a petrecut totul

Luna de miere pe care Jennifer Aniston şi soţul ei, Justin Theroux, s-a încheiat cu o tragedie. Una dintre invitatele care îi însoţea în vacanţă s-a înecat.

Luna de miere a actriţei Jennifer Aniston şi a prospătului ei soţ, Justin Theroux, s-a încheiat tragic, după ce una dintre invitate a murit.

Carmel Musgrove, asistenta producătorului de film Joel Silver, care însoţea cuplul în vacanţa din Bora Bora, s-a înecat în ocean. Trupul neînsufleţit al femeii în vârstă de 30 de ani a fost descoperit pe plajă, după ce aceasta fusese dată dispărută cu câteva zile înainte, relatează starpulse.com.

Autorităţile au deschis o anchetă pentru a stabili circumstanţele morţii lui Musgrove.

Jennifer Aniston şi iubitul ei, Justin Theroux, s-au căsătorit la începutul lunii august, în locuinţa din Los Angeles a cuplului, în cadrul unei ceremonii secrete.

Actriţa  în vârstă de 46 de ani a mai fost căsătorită cu celebrul actor american Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie. În cele din urmă, Brad Pitt şi Angelina Jolie s-au căsătorit în august 2014.

Jennifer Aniston l-a cunoscut pe Justin Theroux, scenaristul filmului "Tropic Thunder" - care va împlini vârsta de 44 de ani săptămâna viitoare - în anul 2008. Cei doi actori s-au logodit în anul 2012.