MENIU

Lovitură cumplită pentru Antonia! Ce au decis judecătorii?

<p>Antonia </p>

Antonia are parte de un soc in aceasta dimineata. Judecatorii au decis ca procesul pentru custodia Mayei, sa se mute in Italia.

Dupa ce, la inceputul acestei luni, avocatii sotului Antoniei au incercat sa-i dea cantaretei o lovitura dura, solicitand mutarea in Italia a procesului de stabilire a domiciliului minorei Maya Rosaria, a venit clipa in care se asteapta decizia judecatorilor, scrie wowbiz.ro. 

Din pacate pentru Antonia, procesul a fost mutat in Italia, iar magistratii de acolo vor judeca dupa legile din Peninsula.

"Conform regulamentului Curtii Europene si a Comisiei Europene, statul roman nu e competent sa solutioneze o asemenea cerere de stabilire a domiciliului unei fetite minore, cetatean italian, drept pentru care am solicitat ca tot dosarul sa fie mutat in Italia", a declarat pe 3 iunie, la ultima infatisare, Catalin Dancu, avocatul familiei Castellano. Se pare ca si judecatorii au fost de acord si au dat curs acestei cereri. Totusi, decizia nu este definitiva, iar Antonia impreuna cu avocatii ei pot sa atace cu recurs in termen de maximum cinci zile.

Mai multe articole despre:
judecătorie custodie Antonia