MENIU

Laura Olaru lansează colecție capsulă AW 2015, intitulată Display

Designerul de genti si accesorii din piele ne propune pentru acest sezon piese cheie, realizate din piele si blana naturala, care vor accesoriza tinutele noastre cu succes. GALERIE FOTO

Colectia “Display” beneficiaza de o campanie premiera pentru industria fashion din Romania. Pentru prima data, accesorii de dama au fost puse in antiteza cu Adonis, barbatul musculos si impozant, menit sa intareasca convingerea Laurei ca, dincolo de propunerea unui designer, omul ramane elementul cheie. Pentru aceasta colectie, Laura a colaborat cu Art Directorul Marian Capet, care a realizat un concept potrivit cu “statementul” designerului, alaturi de echipa sa: 

“Nu este o colectie potrivita doar pentru acest an, intentionez sa ofer femeilor din Romania piese evergreen care vor putea fi accesorizate cu diferite elemente de sezon mult timp de-acum incolo. Am ales sa numesc colectia “Display” tocmai pentru a atrage atentia asupra fenomenului de consum din moda. E foarte important sa pui pe tine haine potrivite cu o accesorizare corecta, dar dincolo de toate acestea - omul care poarta tot ceea ce oferim noi, designerii, ramane cel mai important“, a declarat Laura Olaru.

Shooting-ul a avut loc la Nouvelle Vague, din Centrul Istoric.

Mai multe articole despre:
olaru laura