MENIU

Kim Kardashian, apariţie foarte sexy într-un clip pentru revista Love

Vedeta americană Kim Kardashian a apărut într-un videoclip cu iz de Crăciun, care se încheie cu mesajul "Peace on Earth.

La două luni după ce a fost victima unui jaf cu mâna armată în timpul Săptămânii Modei la Paris și după ce a trecut printr-o perioada dificilă cu soțul ei, Kanye West, internat într-o clinică de psihiatrie, Kim Kardashian și-a făcut reapariția într-un videoclip foarte senzual.

Kim a devenit vedeta calendarului publicației Love Magazine în care apare îmbrăcată într-o lenjerie din dantelă cu imaginea aurorei boreale pe fundal.

Revista preconizează să coopteze și alte vedete precum Emily Ratajkowski, Kendall Jenner și Doutzen Kroes, printre altele, pentru a da formă acestui calendar, care va face mare vâlvă, având în vedere că invitatele vor apărea în ipostaze sexi.

Kardashian poate fi văzută într-un set de lenjerie roz nude și o haină de blană care îi alunecă pe umeri, lăsându-i la vedere nurii. Vedeta menține pe durata clipului contactul vizual cu camera, în spatele căreia se află regizorul nominalizat la premiile Emmy, James Lima, care îi pune în valoare puterea de seducție.

Nu se știe dacă filmările au avut loc înainte sau după incidentul de la Paris. Este o întrebare pe care și-a pus-o multă lume, având în vedere că în ultimul timp Kardashian nu a mai apărut în public, decât îmbrăcată în haine largi și cu gluga trasă pe cap.

Mai multe articole despre:
videoclip Kim Kardashian Love Magazine