MENIU

Jimmy Dub: “Poarta inimii mele este încuiată, ea trebuie să aibă cheia”

Într-un interviu realizat în exclusivitate de REALITATEA.NET, Jimmy Dub ne-a povestit despre ascensiunea lui în muzică, de unde a moștenit această pasiune și cât de repede a ajuns în top-uri. Mai mult, artistul a vorbit și despre viața lui sentimentală, despre care nu se știa nimic până acum.

“Pasiunea pentru muzică am moștenit-o de la tatăl meu, care cânta la Cenaclul Flacăra. În prima fază nu m-a susținut pentru că știa cu ce se mănâncă domeniul acesta, că nu e ceva ușor. Părinții nu știau că voi pregăti o piesă, așa că m-am dus acasă cu ea gata făcută. Monday a fost prima piesă a mea, scrisă de Connect’R. Din momentul acela ai mei m-au susținut 100%”, povestește Jimmy Dub.

Spre deosebire ce alți artiști care munesc ani de zile pentu a scoate o piesă care să ajungă la radio și pe TV, Jimmy Dub a fost “punct ochit, punct lovit”.

“Din fericire pentru mine, prima piesă pe care am lansat-o a  prins atât de bine încât a ajuns în scurt timp și pe radio și pe TV. Piesa Monday a însemnat începutul carierei mele de artist. Da, pot spune că am avut o ascensiune rapidă, si pentru asta nu pot decăt să îi mulțumesc lui Dumnezeu și familiei, care m-a sprijinit”, mai spune artistul.

 

Artistul român a ajuns și în topurile din străinătate, înainte să se aștepte.

“Pentru mine a însemnat mult ca prima melodie să ajungă pe locul 5 în cele mai difuzate piese din Romania in 2010. Am urcat într-un tren care m-am dus mai departe, dar uneori mai și cobori din el. Momentan piesa care m-a ajutat să devin cunoscut și în alte țări, este Ese Amor, o piesă latino care are în continuare mai mult succes decât mă așteptam. E prima piesă compusă de mine, si Andeeno Damassy. Turcia, Bulgaria, Albania, sunt țările în care am pătruns deja. Dunia Ninja și încă o piesă de-a mea au stat 2 luni de zile în topurile din Albania. Am început să fac piese pentru afară, îmi aduc mai multă satisfacție”, e de părere Jimmy Dub.

Jimmy Dub are propria teorie atunci când vine vorba de dragoste. Este disponibil și totuși poarta este închisă. “Pe plan sentimental poata este închisă, ea trebuie să aibă cheia de la lacăt. Mai sunt anumite fete care îmi plac, dar încă nu m-a cucerit niciuna. Sunt deschis unei relații, dar nu a mai fost să fie. Am avut o relație cu doi ani în urmă, cu o dansatoare, dar nu a durat prea mult”, a încheiat artistul.

 

Mai multe articole despre:
jimmy dub