MENIU

Iulia Vântur vorbește despre relația cu prima iubită a lui Salman Khan

Iulia Vântur vorbește despre relația cu prima iubită a lui Salman Khan

Recent revenita din India, unde a filmat pentru pelicula "O Teri", Iulia Vantur a vorbit despre timpul petrecut in aceasta tara, dar si despre cei care i-au fost companie in aceasta perioada, inclusiv Salman Khan si prima iubita a acestuia.

Intr-un interviu acordat Libertatea, Iulia Vantur a marturisit ca se intelege foarte bine cu familia lui Salman Khan: "Fiecare persoana pe care am intalnit-o in India m-a ajutat sa inteleg mai bine cultura indiana. Mi-am facut multi prieteni acolo, care m-au initiat in aceasta lume. Salman este un astfel de prieten, familia lui e foarte primitoare, deschisa, la fel si Sangeeta Bijlani (prima iubita a lui Salman Khan n.red.), cu care am o relatie apropiata".

Actrita a povestit ca a fost cooptata in acest poiect pentru "energia, bucuria mea de a dansa si aparitiile mele pe TV".

Intrebata daca intentioneaza sa paraseasca Romania, prezentatoarea a declarat ca "Romania este casa mea, aici imi traiesc viata, aici e familia mea, indiferent de proiectele ce pot aparea in alta tara.

Aceasta este doar o experienta pentru mine, care mi-a adus foarte mare satisfactie, nu am avut un plan de a-mi construi o noua cariera intr-o alta tara. India imi place, ma incarca pozitiv. Ma voi intoarce mereu cu placere acolo. Cu sau fara un proiect profesional".

Mai multe articole despre:
primă iubita Iulia Vântur salman khan