MENIU

Irina Margareta Nistor, legătura incredibilă pe care o are cu Chuck Norris

Irina Margareta Nistor, legătura incredibilă pe care o are cu Chuck Norris

Charismatica Irina Margareta Nistor e o sursa inepuizabila de povestiri. Ne-a spus ce actori celebri a cunoscut, dupa ce i-a admirat pe ecrane, dar si despre filmul inspirat de viața ei.

Vorbind despre filme, cu ce personaj v-ați asemana?

Într-o lume ideala, mi-ar placea sa fi u, pe cât posibil, un personaj din anii '30. Sau poate, într-un film ca "Totul despre Eva" (1950), sa fiu ca Bette Davis, la fel de afurisita, dar si de iubita.

Dar daca s-ar face un film despre dumneavoastra?

Se face! Este documentarul"Chuck Norris versus comunism", pe care îl realizeaza Ilinca Calugareanu, de la Londra. E de fapt o docu-drama, ceea ce înseamna ca jumatate include interviuri, iar în cealalta jumatate joaca o actria, Ana Maria, care ma interpreteaza în perioada când traduceam casete video. Filmul va avea o durata de 90 de minute si speram ca va fi si pe marile ecrane. Iniial, Ilinca realiza acest documentar pentru televiziune, dar au fost adresate câteva întrebari în direcția aceasta si cel mai nostim a fost la petrecerea de Halloween organizata de Leslie Hawke (mama actorului Ethan Hawke). Michel Hazanavicius, regizorul filmului "The artist" (2011), a spus ca ar vrea sa îl faca film, iar regizorul Radu Mihaileanu a spus: "Ba nu, eu o sa fac". Sigur, acestea sunt niste replici placute spuse la o petrecere si chiar m-am simțit ca un personaj.

Citeste mai mult pe libertatea.ro

Mai multe articole despre:
film actor Chuck Norris Irina Margareta Nistor