MENIU

Îl mai ţii minte pe Screech din serialul "Salvaţi de clopoţel"? Cum arată acum şi ce face

La începutul anilor '90, serialul "Saved by the Bell" / "Salvaţi de clopoţel" era extrem de popular în România. Screech, personajul principal interpretat de actorul Dustin Diamon, aduce tuturor zâmbetul pe buze. Anii au trecut însă, iar viaţa vedetei a căpătat o turnură neaşteptată.

Actorul american Dustin Diamond a fost din nou arestat în luna mai, la aproape şase săptămâni după ce fusese eliberat din închisoare.

El a fost arestat pentru nerespectarea regimului de libertate condiţionată. Actorul american a fost eliberat din închisoarea Ozaukee din statul Wisconsin pe 11 aprilie, după ce a petrecut în spatele gratiilor trei dintre cele patru luni de închisoare la care a fost condamnat pentru port ilegal de armă şi tulburarea ordinii publice, în urma unei bătăi într-un bar, în decembrie 2014. 

Dustin Diamond, în vârstă de 39 de ani, a fost reîncarcerat în închisoarea Ozaukee pe 26 mai. Această procedură se aplică atunci când poliţistul supraveghetor consideră că acuzatul a încălcat termenii regimului său de libertate condiţionată. Este foarte posibil ca actorul să rămână în închisoare până la finalizarea anchetei şi un judecător ar putea să îi anuleze regimul de libertate condiţionată, dacă se va dovedi că infracţiunea de care starul s-a făcut vinovat este una gravă, precizează CNN.com. 

Altercaţia care l-a adus pe starul american pentru prima dată la închisoare s-a produs în seara de Crăciun, în 2014, atunci când actorul se afla alături de logodnica lui, Amanda Schultz, într-un bar din Wisconsin. În timpul acelei altercaţii, un bărbat a fost înjunghiat. 

Dustin Neil Diamond, născut pe 7 ianuarie 1977, este un actor de comedie american, devenit celebru cu rolul Samuel "Screech" Powers pe care l-a interpretat în serialele TV "Saved by the Bell", "Good Morning, Miss Bliss", "Saved by the Bell: The College Years" şi "Saved by the Bell: The New Class".