MENIU

Îl mai ţii minte pe Nick de la N&D? Cum arată astăzi şi cu ce se ocupă

Îl mai ţii minte pe Nick de la N&D? Cum arată astăzi şi cum arată
Îl mai ţii minte pe Nick de la N&D? Cum arată astăzi şi cum arată

În timp ce Delia (33 de ani) se bucură de o carieră de succes, fiind la ora actuală cea mai în vogă cântăreaţă de la noi, Nick, fostul ei coleg trupă cu care s-a lansat în muzică petrece mai mult timp cu soţia şi fetiţa lor. În paralel cu viaţa de familie, Click! a aflat ce mai face Nick de la N&D atunci când nu stă lângă fetele sale. Artistul se pare că a intrat în studioul de înregistrări şi îşi pregăteşte revenirea pe piaţa muzicală.

Mai bine de 15 ani s-au scurs de când Nick a pus bazele uneia dintre cele mai de succes formaţii româneşti, iar hit-urile "Vreau să plâng" sau "Vino la mine" sunt şi în zilele de astăzi fredonate. Click! a aflat ce mai face Nick de la N&D de când a dispărut din peisajul muzical. Pe numele său real, Nicolae Marin, artistul a trecut prin schimbări majore în ultimii ani. Dacă Delia a continuat cu muzica şi a ajuns să aibă o carieră solo de succes, fiind în prezent una dintre cele mai bine cotate cântăreţe de la noi, Nick a rămas uşor în umbră şi s-a axat pe viaţa de familie, însă recuperează timpul pierdut.

Anul 2015 pare să fie cel al revenirii lui pe piaţa muzicală, căci solistul a intrat în studioul de înregistrări de unde vrea să scoată un hit cu care să rupă gura târgului.

Mai multe articole despre:
muzică Nick N&D