MENIU

Și-a administrat singură drogul violului. Ce a urmat a îngrozit o țară întreagă

Britanica a murit după ce și-a administrat singură drogul violului

O britanică a murit după ce și-a administrat o supradoză de substanța cunoscută drept "drogul violului", pe care o folosea pentru a adormi. 

O britanică în vârstă de 19 ani, mamă a unui copil, a murit după ce a consumat o cantitate prea mare de GHB, substanță supranumită "drogul violului". Ea și partenerul ei obișnuiau să folosească GHB pentru a adormi, scrie Daily Mail.

Femeia a fost găsită fără suflare de polițiști după ce a fost alertată de două reprezentante ale unei grădinițe cu care stabilise o întâlnire. Alături de ea se afla partenerul ei, care a supraviețuit deși a luat și el o supradoză de "drogul violului". 

GHB (acidul gamma hydrobutyric) este ilegal si este folosit si de către unii bărbati care vor să scada puterea de rezistenta a victimelor în timpul actelor sexuale forţate.

GHB îşi face efectul în circa 5-15 minute, consumatorul simtindu-se la fel ca după un pahar sau două de alcool: relaxat, usor ametit, destins, dezinhibat. "Mirajul" tine în functie de doza ingurgitata si de persoana care consumă, în jur de 3 – 4 ore, după care se degradează astfel că niste analize medicale după acest interval de timp nu ar reliefa prezenta în organism al acestui drog.

Mai multe articole despre:
supradoză