MENIU

Gigi Becali, atac dur la adresa lui Mihai Bendeac! "Este slujitorul Diavolului, e al lui Satan!"

Dacă parodiile lui Mihai Bendeac în care îl avea drept personaj principal pe Gigi Becali nu l-au deranjat prea tare pe latifundiarul din Pipera, se pare că atacurile constante ale juratului de la Antena 1 la adresa Bisericii Ortodoxe Române l-au scos din sărite pe patronul Stelei. 

Bendeac a postat zilele trecute pe o reţea de socializare un atac virulent la adresa credincioşilor ortodocşi, după ce în presă a circulat ştirea potrivit căreia clopotul achiziţionat pentru Catedrala Mântuirii Neamului ar fi costat aproape 500.000 de euro.

"Eu sunt perfect de acord ca ortodocşii, creştinii, religioşii să fie umiliţi, fraieriţi, sclavagiţi în permanenţă. Fiindcă merită. Dacă eşti atât de prost încât să crezi că nu poţi canaliza energia şi comunicarea cu Dumnezeu sau cum vrei să-l numeşti decât prin intermediul unor bandiţi cu barbă şi a unei infecţii numite religie, e treaba ta. Şi meriţi să se plătească, din banii tăi, un clopot de 5 milioane, nu de 500 de mii. Dar eu ce vină am? De ce să finanţez şi din banii mei (prin taxe şi impozite) nişte mafioţi doar pentru că tu eşti dobitoc? Eu nu am nevoie de clopot. Eu cred într-o sursă iniţială, o divinitate, spune-i Dumnezeu daca vrei, cu care sunt conectat şi într-o ghenă de gunoi. Mi-e greaţă", a fost reacţia lui Bendeac.

Gigi Becali nu a mai suportat aceste reacţii dure ale actorului român şi a decis să-i răspundă pe măsură.

"Aşa cum Dumnezeu are slujitorii lui pe pământ, aşa şi Diavolul îi are pe ai lui. Iar Bendeac este unul dintre aceştia. Este slujitorul Diavolului, e al lui Satan. Bendeac se bate cu preoţii, cu călugării pentru că este Diavolul. Este un satanist, are idei satanice. Eu cu sataniştii nu discut. Vreau doar ca lumea să ţină cont de spusele Sfântului Ioan Gură de Aur. A spus aşa: Dacă întâlneşti un preot care este beat în şanţ, te duci, îi pupi mâna şi te umpli de duh sfânt, de har. Mâna lui e sfinţitoare oricât de curvar, bandit, hoţ şi păcătos ar fi preotul. Harul nu dispare indiferent de nenorocirile şi păcatele pe care le are preotul. Până nu e dat afară din biserică, are mână sfinţitoare. Ne umplem de duh sfânt dacă pupăm mâna preotului, indiferent de păcatele lui. Trebuie să ţinem minte un lucru: fără preot nu există mântuire!", a spus Becali, potrivit cancan.ro.

Latifundiarul din Pipera a mai precizat că el nu are nicio problemă cu faptul că acest clopot achiziţionat de BOR a costat atât, susţinând că ar fi fost nevoie chiar de unul mai mare, care "să ne aducă aminte de judecata de apoi".

"Clopotul a costat 500.000 de euro, nu cinci milioane! Dar asta e o nimica toată. Trebuie să coste cinci milioane. Clopotul trebuie să răsune în tot Bucureştiul, să-l auzim cu toţii şi să ne aducă aminte de judecata de apoi. Să ştim că se apropie sfârşitul, să ne pregătim de rai şi iad. Clopotul trebuie să răsune şi să ne facă să venim cu toţii la biserică, să ne spălăm de păcate. Şi încă un lucru. Nu este trufie din partea Patriarhului Daniel că are chipul turnat pe clopot. Este un lucru normal, lumea trebuie să ştie că această catedrală s-a construit sub domnia sa", a mai spus Gigi Becali.