MENIU

Gheorghe Zamfir, zeul naiului românesc, te lasă fără cuvinte! E ireal cât de tânără e soția lui

Gheorghe Zamfir și-a făcut un renume mondial din cum cântă la nai. El a făcute mai multe pentru România, ca artist, decât au reușit toate campaniile de marketing și turism. Dar și Zamfir are un "secret" de care lumea n-ar vrea să știe. Din fericire, acum poți afla care-i povestea. Și trebuie să știi că el e la a doua căsătorie. 

Gheorghe Zamfir s-a căsătorit cu Nicoleta Beca, soția sa actuală, în 2016, dar formează un cuplu de 11 ani. Cuplul Gheorghe Zamfir - Nicoleta Beca s-a ținut întotdeauna departe de privirile curioșilor povestea lor de dragoste, chiar dacă oamenii au fost mereu cu ochii pe ei să vadă dacă vor călca strâmb din cauza diferenței de vârstă.

Soția maestrului Gheorge Zamfir este cu 44 de ani mai tânără ca acesta, însă acest lucru nu pare să fie o piedică în relația lor, ci dimpotrivă.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima dată, în anul 2008, într-o emisiune TV. Asta se întâmpla pe vremea când "Regele Naiului" era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle. Gheorghe Zamfir a divorțat de prima sa soție în anul 2015, cu mult tam-tam și cu 10 ani de procese.

Câți ani avea Gheorghe Zamfir când s-a căsătorit cu actuala soție?

La un an după divorț, maestrul Gheorghe Zamfir s-a căsătorit cu Nicoleta Beca. Pe atunci, maestrul avea 75 de ani, iar cea care avea să-i devină soție avea 30 de ani.

La nuntă celor doi, au participat doar rudele și prietenii apropiați. Însă, chiar dacă erau căsătoriți, aceștia s-au afișat pentru prima oară în public abia în anul 2018, pe scena unui festival de folclor din Parcul Cişmigiu.

„Nu am purtat rochie de mireasă, ci costum popular. De altfel toţi cei invitaţi au avut câte o piesă vestimentară specifică portului tradiţional", a povestit Nicoleta Beca despre nunta cu maestrul Zamfir, care şi-a schimbat numele după căsătorie.

Nicoleta Beca este o cântăreață de muzică populară, originară din satul Cib, comuna Almașu Mare, care a avut numeroase apariții la televiziune dedicate folclorului.

Mai multe articole despre:
Gheorghe Zamfir nai