MENIU

Filmul "Mrs. Doubtfire" va avea o continuare, la 21 de ani de la lansare

<p><strong>Robin Williams</strong></p>
Robin Williams

Filmul "Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit/ Mrs. Doubtfire", de Chris Columbus şi cu Robin Williams în rolul principal, va avea o continuare, la 21 de ani de la premieră.

Potrivit publicaţiei The Hollywood Reporter, compania de producţie Fox 2000 va realiza continuarea celebrei comedii, păstrând regizorul şi echipa de producţie din 1993, informează Mediafax.ro. 

Scenariul noului film, ce urmează să fie regizat de Chris Columbus, va fi scris de David Berenbaum ("Elful").

Despre o continuare a filmului s-a discutat prima oară în 2001 şi chiar au fost scrise câteva versiuni de scenariu, dar proiectul a fost ulterior abandonat din cauza lipsei de interes a regizorului Chris Columbus şi a lui Robin Williams.

În filmul din 1993, după ce actorul Daniel Hilliard (Robin William) pierde custodia celor trei copii ai săi în favoarea fostei soţii Miranda (Sally Fields), acesta se deghizează într-o respectabilă doamna în vârstă, îşi dă numele de Euphegenia Doubtfire şi vine la fosta lui locuinţă să se angajeze ca bonă pentru a fi astfel mai aproape de copiii lui.

Combinaţia dintre umor şi duioşie, precum şi interpretarea de excepţie a lui Robin Williams i-au adus un succes uriaş filmului, care a avut încasări de 222 de milioane de dolari în toată lumea.

"Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit" a fost extrem de bine primit şi de critici, filmul primind un Glob de Aur la categoria "cea mai bună comedie/ musical", iar Robin Williams a fost premiat cu Globul de Aur pentru cel mai bun actor de comedie/ musical.

În ultimii ani, Robin Williams a jucat în franciza "O noapte la muzeu", precum şi în franciza "Happy Feet", cel mai recent rol al său fiind cel al fostului preşedinte al Statelor Unite Dwight D. Eisenhower în filmul "Majordomul/ The Butler", de Lee Daniels.