MENIU

Fiica lui Robin Williams rupe tăcerea, după sinuciderea tatălui său

ROBIN WILLIAMS a murit, la 63 de ani

La cateva luni dupa tragica moarte a actorului Robin Williams, care s-a sinucis, fiica sa, Zelda, s-a hotarat sa vorbeasca despre momentele grele prin care a trecut si sa spuna ce a deranjat-o in acea perioada.

Tanara artista a precizat ca tatal sau se comporta diferit acasa fata de cum il cunostea publicului. Caracterizat de Zelda, Robin Williams era un om calm si retras, informeaza ContactMusic, citat de Ziare.com.

Fiica celebrului actor a punctat si partile care nu i-au placut in perioada de dupa sinuciderea tatalui sau.

"E adevarat, e minunat cand oamenii transmit condoleante. Dar ar fi fost dragut ca viata privata sa ramana viata privata", a spus Zelda.

Cat despre gestul tatalui sau, tanara de 25 de ani spune ca nu isi pune semne de intrebare si ca cei aflati in situatia sa trebuie sa accepte ceea ce s-a intamplat si sa mearga mai departe.

Pe 11 august 2014, Robin Williams, care are in total trei copii, a fost gasit spanzurat in dormitorul locuintei sale. De asemenea, el incercase sa isi taie venele cu un cutit. Cauza mortii a fost axfisierea in urma spanzurarii, in corpul sau nu au fost descoperite substante ilegale sau alcool. Actorul din "Mrs Doubtfire" suferea de anxietate si Parkinson.