MENIU

Fetele de la Bambi, se transformă în Moș Crăciun!

Au colectii de mobilier ce le poarta numele Denisa Rich şi Raluca Divine, si-au achizitionat pentru casa obiecte de  mobilier in ultimele tendinte, iar pentru luna decembrie, impreuna cu Slava Mobila au creeat pentru admiratorii sai si nu numai, mobilierul economic, pentru orice buzunar dar de cea mai buna calitate.

“Am ales mobilier de dormitor de calitate, dar care, doar in aceasta luna poate fi achizitionat cu doar 2.498. Acesta se poate adapta casei dumneavoastre pentru ca el poate fi realizat la comanda in dimensiunile si culorile pe care vi le doriti”, ne-a marturisit Raluca de la Bambi.

“Ne-am gandit sa alegem si mobilier pentru living, mai exact o biblioteca, pentru ca este foarte important nu doar aspectul ci si calitatea materialelor. Preturile mici pot oferi si calitate, asa ca biblioteca poate fi achizitionata doar in aceasta luna la doar 1998 lei. In plus, daca cumperi de la Slava Mobila in aceasta luna, primesti si o bratara personalizata rudraksha care sa aduca prosperitate casei tale”, a completat Denisa Tanase.

 

 

Mai multe articole despre:
Trupa Bambi