MENIU

Șerban de la ANIMAL X, de nerecunoscut

Șerban Copot

Șerban Copot a fost văzut, încă de la primele apariţii ale trupei Animal X, drept băiatul dur care putea frânge inima oricărei pretendente, însă, în timp, lucrurile s-au schimbat radical. Avea 23 de ani când a cunoscut-o pe Roxana, care a devenit, din iubita perfectă, mama perfectă a copilului său.

Şerban a îmbrăţişat cu dragoste rolul de tată, chiar din primele clipe de viaţă ale fiului său, iar acum, la trei ani după naşterea micuţului, i-a făcut acestuia un cadou emoţionant.
 
Desigur, nimeni nu se aştepta ca Şerban să se apuce de scris cărţi cu poveşti pentru copii, însă a făcut-o şi pare să-i fi ieşit incredibil de bine! Artistul a oferit ziarului Ring un interviu, în EXCLUSIVITATE, în care a vorbit despre noua sa latură, ce implică poveşti cu reni, credinţa oarbă în Moş Crăciun şi, evident, dragostea pentru fiul său, Teodor Şerban.
 
Când lansezi cartea, cum ţi-a venit ideea şi care este, pe scurt, povestea ce va capta imaginaţia celor mici? Ş.C: Cartea o voi lansa sâmbăta aceasta, pe 22 noiembrie, la ora 16.00, Romexpo, pavilionul central. Are ilustraţiile făcute de către Alexandru Ciubotariu, un ilustrator extrem de talentat, curatorul muzeului de bandă desenată. Cartea se numeşte Toi Patoi şi Moş Crăciun- o poveste de Crăciun pentru copii, unde este descrisă aventura unui băieţel, Toi Patoi, care ajunge la Polul Nord. Acolo află că trebuie să îl ajute pe Moş Crăciun şi este nevoit să salveze Crăciunul, pentru că Moş Gerilă a furat hamurile renilor. Va încerca, alături de alţi trei prieteni, să recupereze acele hamuri.

Mai multe articole despre:
muzică artist Animal X Serban Copot